mylenedepierre

Over ons

Wij zijn Pure Mama gestart met het idee dat er voor alle zwangere vrouwen betaalbare zwangerschapskleding moet zijn die ook nog eens mooi en comfortabel is.

Mylene de Pierre: “ In het dagelijks leven kopen we ook niet allemaal hetzelfde. Tijdens mijn eigen zwangerschappen liep ik er tegenaan dat er niet veel betaalbare lekker zittende zwangerschapskleding te koop was in de regio die ook nog mooi stond. ”

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven.  Hoe vaak in je leven ben je zwanger? Ik droomde ervan  om voor elke vrouw iets te kunnen betekenen. Met het openen van de winkel op 30 april 2016 is die droom werkelijkheid geworden.

Ook als je voor het eerst moeder wordt komt er zoveel op je af. Bij Pure mama willen we je deskundig adviseren en nemen we echt de tijd voor je. Daarom bieden wij naast de reguliere openingstijden ook privé winkelen aan en bij ons is dit dan ook echt privé.

Wij blijven graag vernieuwen en zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends.

De winkel is dé plek voor alle (aanstaande) moeders die op zoek zijn naar service, deskundig advies en een ruim assortiment zwangerschaps- en voedingskleding.  Daarnaast bieden we leuke kraamcadeaus.

Kom langs en voel je welkom!